17/7/11

Θάνατος στον Προεδρον

 Πριν ανοίξω το βρωμόστομα μου θέλω να πω συλληπητήρια στες οικογένειες που εχάσαν τους δικούς τους.Οτι τζιαι να πω εν τζιαι καλυφκει τους ουτε αλλάσσει τιποτε.

Να παραιτηθει ο Προεδρος λογω πολιτικων ευθυνων αμεσως οπως:
επαρετηθην ο Προεδρος για την ηττα με τους S 300
επαρετηθην ο Προεδρος για το σκανδαλο του ΧΑΚ
επαρετηθην ο Προεδρος για την προδωσια του πραξικοπηματος
επαρετηθην ο Προεδρος για την σφαγην των Κυπριων κουμμουνιστων
επαρετηθην ο Προεδρος για την εισβολη
επαρετηθην ο Προεδρος για το ξεπουλημα μας σε αμερικανους,γαλλους τζι εγγλεζους
επαρετηθην ο Προεδρος για τα γεγονοτα στην Χλωρακαν
επαρετηθην ο Προεδρος για την πτωσην της Ηλιος
επαρετηθην ο Προεδρος για την πτωσην του ελικοπτερου του Φλωρακη
επαρετηθην τζι ο Αναστασιαδης μετα την πολιτικη ητταν του δημοψηφισματος
επαρετηθην ο Κασουλιδης μετα τα "εμετικά και ανόητα" (κατα τον Θανασην Φωτιου) εβκαλε στο διαδικτυον η κόρη του πριν τες εκλογες
επαρετηθηκαν ουλλοι που επρεπεν να ανοιξουν τους φακελους της ντροπης
επαρετηθηκαν ουλλοι οι πολιτικοι τζιαι μη απο ευθιξιαν τζιαι αναληψην ευθυνων.
Η λίστα μπορει να παει ..... ωσπου να παρετηθουν ουλλοι.Εν εθελα να απαντησω σε κανεναν αλλο μπλογκ για να μεν δημιουργω καταστασεις μες σε ξενα χωραφκια ... οπως την φωθκιαν που άψεν τυχαια η ωρα 4 το πρωι με σε χωραφιν ξενο ενα πραμα.
Δκιαβαζω κατι αρθρα σε εφημεριδες να σου φυει η φατσα που τες μαλακιες τζιαι τα μισολοοα που λαλουν. Εσhει μιαν κουβενταν που κατι λαλει για την ημιμαθειαν αμμα εν την αθθυμουμαι παει ασορτιν με τες φυλλαδες τζιαι τα Μεσα Μαζικης Επιμαλακυνσης.
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι η μη καταστροφη τουτων των γαμημενων των κοντεινερ ηταν διαταγη του συμβουλιου ασφαλειας.Οτι οταν τα εζητησεν η Γερμανια τζιαι η Γαλλια (πνασε Κασουλιδη) το Σ.Α. ειπεν οτι τζιαι ο Μεταξας (ο καθενας για τους λογους του).
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι ο Χριστοφκιας εδωκεν δκυο διαταγες. Να μην καταστραφουν (για να μεν μας γαμησουν οι Συριοι/Ιρανοι/Ιρακινοι) τζιαι να προστατευτουν (για να μεν γαμηθουμεν μονοι μας). Ηταν δουλεια του να τους πει ινταλως εννα τα προστατεψουν; Ε ιντα τον εβαλαμεν προεδρον τζιαι τον εβαλαμεν αρχηγον του ΓΕΕΦ;
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι το υπουργειον αμυνας τζιαι η επιτροπη που εκαμεν επιτοπου ερευνα πριν το συμβαν ποττε εν ενημερωσεν το προεδρον ουτε για την προθεσην να καμει ερευνα αμμα ουτε για το πορισμαν (ή τουλαχιστον εν επρολαβεν)
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι στην δημοκρατιαν εννεν ο προεδρος που κοφκει τζιαι ραφκει αμμα η βουλη τζιαι οτι οποιον κοντυλιν για οτιδηποτε πρεπει να ρεξει που την βουλη(ξέρετε τζεινοι που σας κανονιζουν τζιαι διατε τους την ψηφον σας καθε φοραν)
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι το κοντυλιν εκοψεν το ο προεδρος της επιτροπης αμυνας της βουλης (τσιακκαρετε σε ιντα καρεκλαν καθεται τωρα)
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι εν εσhει σχεσην η μορφωση του καθενος για να αναλαβει ποστο αμμα η κοινωνικη του παιδια, το πολιτικον του υποβαθρον τζιαι η κοινη λογικη.
Γιατι εν φκαινουν να πουν (τζιαι να δειξουν) του κοσμου οτι τα δακρυγονα επεταξεν τα η αστυνομια στο προεδρικο γιατι καποιοι (που τελικα εν τους ξερει κανενας) επηαν στο προεδρικο για συγκεκριμενο σκοπο (ευτυχως που εν τζιαι το γιουτουπ γιατι ηταν να μας πελλανετε τελια δαμεσα)
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι η κατασταση με την Ηλιος εν εντελως διαφορετικη τζιαι ασχετη με τουτην την καταστασην. Αλλο πραμαν οι εταιρικες υποθεσεις των δικαστηριων τζιαι αλλον αμαν εσhει να καμει με κρατικες υποθεσεις.
Γιατι εν φκαινουν να πουν του κοσμου οτι ..... ακομα τζοιμαται.
Για να αποφυγω παρεξηγησεις (χαχαχαχαχα επρολαβα σας) εν τζιαι λαλω οτι ο προεδρος (ο Χριστοφκιας όι ο αλλος) εν αμοιρος ευθυνων αλλα οπως ειπεν τζιαι στο διαγγελμα του (που αλλος ηταν ο σκοπος του τζια αλλου τον επερνασειν) που εννα φκει το πορισμαν εννα την φαν ουλλοι. Που τον πιο μιτσην ως το πκιο μιαλον.Τζιαμε εννα τον κρινω τζιαι όι γιατι εν είπεν συγγνωμην. Για ονομα του δασους δηλαδη, ηταν να μας σωσει ενα σορρυ οξα ηταν να φερει πισω τους αδικοχαμενους. Δηλαδη παλε επηραξεν μας που μας ειπεν οτι εν οι πραξεις μας που εννα δειξουν την απολογιαν μας;
Ακουσα τζιαι το αλλον το κουφον, οτι η φαση εν ενα μικρον 74. Προσπαθω να εβρω το μετρον συγκρισης αμμα εν τα καταφερνω. Μαλλον εν καταλαβω τελικα. Ειδα τζιαι τους διαφορους καρεκλοκενταυρους που εβουρησαν στα διαφορα χωρκα να αρπαξουν καμμια ψηφον παραπανω.Το σhειροττερον εν οτι ακουσα τζιαι τες δηλωσεις τους. Πιιιιιιιιιιιιι!!!!!Νακκον σεβασμος εν εβλαψεν ποττε κανεναν.Εν πολλα που θελω να γραψω αμμα αντι για αναρτηση σε μπλοκ εννα μου φκει εφημεριδα τζι εν το θελω.Σταματω δαμε τζι επιφυλασσομαι.

Αιωνια η μνημη τζεινων που χαθηκαν για αλλωτριους σκοπους. Αιωνια η μνημη των θυματων. Αιωνια η μνημη τους μα παραπανω δυναμη στες οικογενειες τους που εμειναν πισω. Δυναμην για τον χαμον τους τζιαι δυναμην για την επερχομενην εκμεταλλευσην τους.

14 σχόλια:

  1. Εν γεγονος οτι ο προτερος ανέντιμος πολιτικος βιος τουτων ουλλων εν δημιουργεί συνθήκες να ζητουμε επιτακτικα σημερα κατι τεθκιο.

    Ας γινει ομως ο Χριστοφκιας η αρχη να εισάξουμε νεα ηθη στην πολιτικη μας ζωη.
    Τζιαι εν εννοω την παραιτηση του.

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αμήν για το κείμενο και την καταληκτική παράγραφο - για να μεν παρεξηγιούμαστεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε παιδιά. Πότε θα καταλάβετε ότι πρόεδρος ήθελε και βγήκε και όχι με το ζόρι. Μαζί με το καπάρτησμα έρχονται και οι ευθύνες. Σε αυτο το επίπεδο δεν μετρούν οι προθέσεις αλλά το αποτέλεσμα. Ήμαρτον ποιον.

    Όσο για τους προηγούμενους που δεν παρετήθηκαν δεν αποτελεί άλοθη και μην το ξαναχρησιμοποιήσετε.
    Να μην καταδικάζουμε παιδεραστες διότι πριν 15 χρόνια κάποιος εβιασε την κόρη του αλλα δεν κατάφερε η δικαιοσύνη να τον βάλει μέσα και έτσι αδικούμε τον τωρασινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. P.L.
    Σιγουρα οι.Πρεπει να καταδικαζουμε.
    Αλλα το να παραιτηθεί και μετα τι?
    Ποιος ν αναλαβει υπαρχει κανενας καλύτερος?
    Υπαρχει?
    Το πιο σωστο που μπορει να καμει στη χωρα μας και την δημοκρατια ειναι νομικα να πληρωσουν οι ενοχοι.
    Ολοι οι αλλοι που φωναζουν για παραιτηση εν τουτο που λαλουμε ¨αλλου τους τρωει αλλου κνιθουνται¨

    Να δω και τι ποσοστα εννα πιαει ο αννανστασιαδης στις επερχομενες εκλογες που το κομμα του επρωτοστατησε και εμεγαλουργησε στην δημιουργια σκανδαλων και την ατιμωρησια τους.
    Αραγε ενναν τοσο ευαισθητος και τοτε ο Κυπριακος λαός?
    ΘΑ ΔΟΥΜΕΝ.
    Κοντος ψαλμος.

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Polla dunatos. Oash mes tin erimo tis blakeias. Eutixws eshi tzi allous. Enomiza eimai moni mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ακουσα τζιαι το αλλον το κουφον, οτι η φαση εν ενα μικρον 74. Προσπαθω να εβρω το μετρον συγκρισης αμμα εν τα καταφερνω. Μαλλον εν καταλαβω τελικα".

    En o mastros sas pou to esygkrine me to 74 re, pou emilise gia fasistes tziai gia prospatheia na katalavoun to proedriko.
    OUST..... GAROI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. P.L. εκαλυψεν με πληρως ο takeiteasy.
    Lazare Mavre οτι τζι αν σημαινει το ονομαν που θκιαλεξες καμνεις ακριβως οτι καμνουν τζιαι ουλλοι οι δημοσιογραφοι.Επκιαες ενα κομματιν τζι εκρινες ουλλα που εγραψα.Καλυττερα γαρος παρα μονοκομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Lazaros Mavros
    ή δεν παρακολούθησες ειδήσεις ή παρακολούθησες και εθελοτυφλείς. Από την πρώτη μέρα κιόλας τα κανάλια,θυμάμαι συγκεκριμένα το Μεγκα,έλεγαν πως είναι ότι χειρότερο έχει συμβεί στην Ε.Φ. και στην Κύπρο μετά το '74.

    Χ.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπέλλια τζαι κοπέλλες μπαίνω τζαι εγώ στη κουβέντα σας μέσω του τελευταίου μου post

    http://aformoloimenos.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @aformoloimenos καλως μας ηβρες φιλουιν μου τζιαι καλο ξεμπερτεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή