21/10/09

Προτιμω να δκιεβαζω μπλοκς που λενε βλακειες...

Αφορμην εδωκεν μου ο φιλος ο chrys δαμε.Εν εχω κατι με τον chrys αλλα εχω διαφορετικην αποψην.
Εγω προσωπικα την ωρα που μπαινω να δκιαβασω αλλους μπλοκερς ή να γραψω κατι στο δικο μου στον νου μου εχω την χαλαρωση τζιαι την ηρεμια που προσφερεται μεσα που την ψευτοκοινωνικοποιησην που προσφερουν τα μπλοκς.Ψευτο γιατι της λειπει η προσωπικη επαφη (κατα προσωπο) τζιαι οϊ γιατι εν ψευτικη (τουλαχιστον πολλες περιπτωσεις).Εν η ωρα που ηρεμω,που καθαριζει ο νους μου,που ταξιδευκω αλλου.Τζεινην την ωρα η ορεξη που εχω για να ασχοληθω με πιο σοβαρα εν που μηδαμινη ως ανυπαρκτη.
Με τα σοβαρα ασχολουμαι τελος του μηνα που κρατω τον μισθο μου στο ενα σhιερι τζι εν μπαλατζαρει με τα εξοδα. Ρευμαν,τηλεφωνο,νερο,μπακαλης,πεζινες,σερβις,κασαπης, φρουταρια,δοσεις, γιατροι,φαρμακα, εξοδοι,σχολειον του παιχτη κ.α
Με τα σοβαρα ασχολουμαι οποτε αρρωστα ο μιτσης μου τζιαι δεν μπορει να μου πει τι εσhει γιατι εν λιες οι γνωσεις τζιαι οι εμπειρειες του τζιαι γω λιωνω που θωρω τον παιχτην μου ανημπορο (ειμαι τζιαι φτανοκαρτος)
Με τα σοβαρα ασχολουμαι οταν παω να ανοιξω την τηλεορασην τζιαι δεν ειναι για να δω μαππα ή την αιγια την φουξιαν.Παιζουν τα νεα τζιαι θωρω πολεμους,δολοφονιες,αυτοκτονιες, βιασμους,απαγωγες,παιδεραστια,κλοπες,βομβιστικες επιθεσεις,τρομοκρατια,πανδημιες κ.α.
Με τα σοβαρα ασχολουμαι οταν θωρω να μας εμπαιζουν για το Κυπριακον
Με τα σοβαρα ασχολουμαι οταν καποιος φιλος μου εσhει αναγκην ειτε ψυχολογικην ειτε υλικην
Με τα σοβαρα ασχολουμαι καθε μερα στην δουλεια μου
Με τα σοβαρα ασχολουμαι τζιαι στην δευτερην δουλειαν μου (περκει μπαλαντζαρει το μηνιατικον)
Με τα σοβαρα ασχολουμαι .... εν θελω να ασχολουμαι την ωρα που μπαινω να δκιεβασω μπλοκ.
Να ενας πολλα καλος λογος γιατι ο Richie προτιμα να διαβαζει blogs που λενε βλακειες.

22 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι σχετικά καινούργια στο να γράφω στα μπλοκς αλλά διαβάζω και περιφέρομαι τριγύρω καιρό. Θα έλεγα πως ανάλογα με τη διάθεση που έχει ο καθένας την κάθε στιγμή πάει να κάμει την επίσκεψη του. Κάποτε θέλω μια παλαβομάρα να χαλαρώσω, να πω κι εγώ τη δική μου, άλλοτε θέλω να καταπιαστώ με κάτι πιο σοβαρό. Στην τελική ο καθένας όπως την βρίσκει και όποτε την βρίσκει. Η δική μου φιλοσοφία ίσως μοιάζει κάπως με τη δική σου. Η ζωή μου είναι γεμάτη με χίλια δυο σοβαρά και δύσκολα... Σε αυτή τη φάση θέλω εδώ να χαλαρώνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρίσκεις με πολλά σύμφωνη. Δηλαδή αν δεν ήταν και τα μπλογκς (τζαι θκιαλέεις ποια μπλογκς εν να θκιαβάσεις) σε πολλές φάσεις ήταν να μου γυρίσει με τόση σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τα μπλογκς είναι βλακείες...

    Πόσο σοβαρά μπορείς να λάβεις ένα κείμενο που δεν ξέρεις ποιος το υπογράφει, τι αυθεντίες εκπροσωπεί κτλ, κτλ;

    Τα μπλογκς είναι απλά ποσκόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. file richie kanenas den ine vlakas tzai kanenas en kamni vlakies. akoma tzai mesa apo tis "vlakies", opws xaraktirizoun merikoi kapia pramata, mporis na matheis polla tzai na fkalis simperasmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αντιπροσωπεύουν τα μέγιστα οι απόψεις του φίλου Richie. Χρειάζεται το πλασμαν λλίην χαλάρωσην, γι αυτό τζιαι προτιμά κάποτε να αφήνεται στις "βλακείες", τες πελλάρες, τα ανέκδοτα με τους φίλους, να πίνει τζιαι κανέναν παραπάνω τζια να λαλεί σοφές πελλάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε Richie
    Συμφωνώ με τα περισσότερα που λές. Για το θέμα κοπελλούθκια δεν μπορω να πω τίποτε επειδή ακόμη να κάμω (ξέρω, το τα βάσανα μου εν πίσω ακόμα!).

    Εξαρτάται τι ορίζεις σοβαρά και βλακείες. Ο itsmylife λέει οτι χρειάζεται το πλασμαν λιγη χαλαρωσην και να αφήνεται στις βλακείες. Συμφωνώ, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα χαλαρώσω με το να ακούω τις βλακείες του Λαζόπουλου που θα με νευριάσει παρα να με χαλαρώσει. Ο oniropolos λέει ότι κανενας δεν είναι βλάκας. Διαφωνώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι και έξυπνος. Απλά η βλακεία είναι εκεί έξω και είναι και πανίσχυρη. Ο Anti-Christos θεωρεί τα blogs βλακείες παρόλο που απο ότι βλέπω ασχολείται με τα blogς πολύ περισσότερο καιρό απο εμένα. Διαφωνώ μαζί του, και δεν θεωρώ το engadget, το gizmodo και τα άλλα blogs ποσκόλιο.

    Εγώ δεν βλέπω που διαφωνείς μαζί μου. Είπαμε...εξαρτάται τι ορίζεις σοβαρό και τι όχι...

    Άτε και αν χρειαστείς πιλάντζα έχω μια παλιά του μακαρίτη του παππού μου να σου τη δώκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διάβαζε με εμένα τζαι το κτινο τζαι εν θέλεις τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ωραια Ελενη,Leni,Anti-Christos,Itsmylife εξακλυ

    @Oniropolos φιλε εννα εκπλαγεις

    @Chrys μου η διαφωνια (ή μαλλον καλυττερα η προσθηκη) εγκειται στο γιατι. Την πιλαντζα θελω την φτανει να την κανονισουμεν να γερνει νακκον παραπανω που την μερκαν του μισθου.

    @Κυων ρισπεκτ φιλουιν μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρίτσιη συφφωνούμε, αλλά έν ηξέρω αν κατανοούμεν ούλλοι τι έιναι το βλογ. Έσιει τζιαι βλογς πολλά σοβαρά, που εγώ προσωπικά παρακολουθώ με άλλον account, που μιλούν για πράματα που έχουν να κάμουν με τη δουλειά μου, τζιαι όι, εν είμαι ξεκούραστος, ούτε χαλαρός άμαν μπαίνω τζειμέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ktino εν γινεται πρεπει σοβαρα να κανονισουμεν να βρεθουμεν ενιγουει αν επροσεξες εγραψα ο Richie προτιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nomizw oti o kath'enas vlepei to thema apo tin diki tou optiki gwnia..
    Egw pistevo pos mpenis gia na xexasteis diavazodas skepseis twn allwn,o,ti kai na einai toutes..

    Kata kapoio tropo ayto mporei na se vgazei gia ligo ekso pou ta dika sou sovara provlimata

    Epeiseis mporeis na ekfrazese xoris na se noiazei kai idiaitera i gnomi twn allwn..Kai den se noiazei giati den tous xereis..

    Yparxoun atoma pou den einai omilitikoi typoi,omos otan grafoun vgazoun ta pada apo mesa tous san na ta exoun pei..

    Xero tze ego...lemen tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άλλο είναι να διαβάζεις πραγματικές βλακείες και άλλο ανάλαφρα κείμενα για να χαλαρώσεις. τη βλακεία δύσκολα την ανέχεσαι πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αααααα! σ' αρέσει να διαβάζεις τα blogs που λένε βλακείες. Έτσι εξηγείται που έρχεσαι κι απ' το blog μου χεχεχεχε!
    Καλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αντιλαμβάνεσαι ότι εθικτήκαν πολλοί που τζείνους που θκιαβάζεις με τον τίτλο σου έννεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τωρα γιατι πρεπει να εισαι σωνει τζαι καλα επωνυμος για να πεις την αποψη σου η να εσιεις μπλογκ εν εκαταλαβα. αναφερομαι σε σχολιο προηγοθμενου χρηστη

    ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επρόλαβεν με τζιαι η neerie (ΕΓΩ ΛΑΛΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΡΕ??!) τζιαι ο πουπανινός. Εν χρειάζεται να ξέρω ποιος υπογράφει τα ποστς για να εκτιμήσω/διασκεδάσω/προβληματιστώ με ένα κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Μανα,neerie,ανεμοδουρα,sike
    Να ξεκαθαρισουμεν κατι γιατι απο οτι θωρω παει προς παρεξηγησην.Με το βλακειες εν εννοω βλακειες ας ιν βλακας αλλα μη σοβαρα θεματα οπως τουτα εχαρακτηριστικαν στην αναρτησην του chrys τζιαι οϊ οπως τα παιρνει ο καθενας σοβαρα.Κατα καποιον τροπον δαμε εξηγω στον φιλο chrys οτι εσhει τζι αλλους λογους που καποιος εν θελει να ασχολειται συνεχεια με πιο σοβαρα θεματα τζιαι γυρευκει κατι πιο αναλαφρο.Σιουρα το καθε πραμαν εσhει την ωρα του.

    @Αγανακτισμενη μπορει να εν οπως τα λαλεις.Να γυρευκω κατι που εννα με καμει να ξιασω τα δικα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. (Προς Κρις) απο ποτε τα απλα, καθημερινά και ανθρώπινα εν βλακείες; Πρέπει να απαγγέλω ποίηση οξα να καμνω ενδελεχη ανάλυση της κοινωνικοπολιτικογεωπολιτικής σημασίας της Ουγκάντα για να θεωρείται αξιο το κείμενο μου; Ποιος εν τζινος που εννα κρινει αν κατι εν βλακεια η οχι; Υπαρχει βλακομετρο να το κανουμε να δουμε αν θα βγουμε θετικοι η αρνητικοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από μένα για παρεξήγηση δεν πάει με τίποτα.
    Κατάλαβα απ' την αρχή τί θες να πεις. Λίγη πλακίτσα έκανα μόνο.
    Καλησπέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παρέτα ρε richie τζι εν το σώζεις με τίποτε.
    είπες με βλάκα
    χρμφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. έλα ξανά ποτζιεί τζιεί τζιαι σάζω σε :)))

    Sike θα σε φωνάξω τζιαι σένα να τον κάμουμε πόξυλλικκι (ψηφιακά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή