5/11/09

Εν είσαι Αποελίστας, είσαι βλάκας..

Ναι ρε κυριε εν εισαι αποελιστας γιατι ο αποελιστας (οπως τζιαι καθε υγιης οπαδος) σκεφτεται πρώτα την ομαδαν του τζιαι μετα τα αλλα ουλλα.Εσυ εσκεφτηκες τον εαυτον σου τζιαι μονον.Ουτε την προσπαθειαν της διοικησης,ουτε των παιχτων αλλα ουτε τζιαι ουλλων των αλλων που ηταν στο γηπεδον εν εσκεφτηκες.
Ειπαν σου οτι η ομαδα εν υποτροπος στην Ουεφα τζι εσυ ο παιχτατσος εθελες να καμεις το δικο σου.Ειπαν σου οτι η Ουεφα εν αστειευκει σε πολιτικα τζιαι ρατσιστικα θεματα αλλα εσου ατου,τζιαμε,το βκιολιν σου.Καθε μπουκαλλουα εν 7500 ευρω.Ετες 23000 μανι μανι μονο για τες μπουκαλλουες.Συν τα αλλα που εισουν υποτροπος.Μετα διερωτασαι γιατι η ομαδα σου εν μπορει να καμνει μεταγγραφες.Αμαν πρεπει να πκιερωσει τον μισθο ενος παιχτη σε προστιμα καμε τον λοαρκασμον.Εν τζι εν Κυπρος που περνουν ουλλα στο ντουκου.Δαμε αηκεν τες εγγλεζικες ομαδες εξω που τα κυπελλα εννα σκεφτει τα χωρκατοπουλλα της Ευρωπης.
Εν καλα ομως που σου απαντησεν ο προεδρος σας.Ο πατριωτισμος εννεν για τα γηπεδα.Τζιαμε που επρεπεν να τον δειξετε ειδαμεν να μπου εκαμετε.
Εν εισαι αποελιστας κυριε αλλα ενας βλακας κακομαθημενος εγωισταρος που επειδη εν εγινην το δικο του αποφασισεν να καμει την μαλακιαν του.Αν αγαπας την ομαδαν σου οπως λαλεις ηταν να καμεις οτι περνα που το σhιεριν σου να υπερασπισεις τα συμφεροντα της αμμα εσυ εκαμες ακριβως το αντιθετον.Εδωκες της πουπανο με το ροπαλο.Εν πειραζει ομως εκαταφερες τα,επερασεν το δικον σου.Η σημαια που εσχεδιασες εφανηκεν παντου.
Τι φταιει ρε ο αγνος ο οπαδος του Αποελ αν αυριον αποφασισει η Ουεφα παιχνιδιν κεκλεισμενων των θυρων.Τι φταιει η διοικηση ρε βλακα αν αυριον η Ουεφα (λογω τζιαι των προηγουμενων) συρει σου ενα προστιμον καμμιαν εκατονπενηνταρκαν σhιλλιαες.Τι φταιν ρε βλακα τζεινοι οι παιχτες που εκαμαν την υπερβαση για να θωρεις εσυ το κωλοπαιδον την ομαδαν σου στο τσhαμπιονς λιγκ αν αυριον μες το γσπ εσhει μονον 450 ατομα.
Εν πειραζει ομως.Ειπαμεν εσυ εκαμες το δικο σου τζιαι υστερα λαλειτε μας εμας αρνια.

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22 σχόλια:

  1. Όπως τα λαλείς ενι ρε Ρίτσιη. Αν προσθέσεις τζιαι λλίον που την προσπάθειαν των Χρυσαυγιτών, των ΕΛΑΜιτών τζιαι άλλων φασιστορατσιστών, να ελέγξουν τον σύνδεσμο των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ η ανάλυση θα ήταν πλήρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο πόστ και συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος του πόστ. Φυσικά ευθύνες έχει και η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για ότι εσυνέβηκε.
    Αρνιά είμαστε ούλλοι στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pe ta re, pe ta!
    Esheis apolyto dikaio!

    Extos tou oti h sygkekrimenh shmaia einai ena opisthodromiko oiktrwma, ta politika ti gyrefkoun sth mappa?
    Alla emeis ekamamen ta oulla deksis - aristeros... gamwto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ. Παν 20 shιλιάδες κόσμος αγνοί ΑΠΟΕΛίστες να χαρούν την ομάδαν, βρέθουνται τζιαι καμιάν 500σιάν ροκόλοι να κάμουν του νου τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε άσσιχτιρ!! Που ο κάθε άσχετος αλλόθρησκος εκφράζει τζαι γνώμη για το ΑΠΟΕΛ! Εν περιμένω να καταλάβετε τι έγινε στο γήπεδο ούτε γιατί έφιαν οι ΛΕΒΕΝΤΕΣ του ΠΑΝΣΥΦΙ γιατί απλώς εν ανοίκετε στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ τζαι ούτε θα ανοίκετε ποττέ. Αρνιά θα ήταν αν εκάθουνταν τζαι υπακούαν στις υποδείξεις της πουτάνας της εταιρείας και του φοίβου όπως κάμνουν οι δικοί σας που τους ελέγχουν που 500 πάντες για να συνεχίζουν να σας ψηφίζουν όπως τα αρνιά. Άτε ασχολειθείτε με τις ομαδούλλες σας που έσιει εναν αιώνα να πιάν πρωτάθλημα τζαι αφήστε το ΑΠΟΕΛ του champions league.

    lexi την CIA εξίασες την!!! αΧΑΧΑΧΑ!! κάτσε να βάλω το σχόλιο σου στα σαιτ μας να γελάσουμε λιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ανωνυμε εσυ ειδες πουποτε να εσχολιασα γιατι εφυαν τα παιδκια του ΠΑΣΥΦΙ αλλα ουτε τουτον εν ησουν ικανος να διακρινεις.Εν θελω να ανηκω σε καμμιαν οικογενειαν που αυτοματα σημαινει τζιαι διαχωρισμος/ρατσισμος (τουλαχιστον ετσι οπως το εθεσες).
    Μπραβο τους ρε που εν υπακουσαν του Φοιβου τζιαι της διοικησης που εν φανερον οτι το μονον πραμαν που θελει εν να διαλυσει την ομαδα τζιαι να την καταστρεψει (μπεεεε).Αν εσhει ρε παιχτη εναν λογον που παιζεις τσ.λ. εν ο Φοιβος. Αρεσεν μου παντως που τωρα ξαφνικα εγινηκεν πουτανα εταιρεια.Τον τζιαιρον που εν αηκε να σας ξηλωσουν το σωματειο για τα χρεη ηταν σωτηρας. Ιντα κοντοφθαλμοι ειμαστεν ουλλοι.
    Πιεννε σευ να παιξεις στο τσ.λ. τζι αφησ' μας εμας τα αρνια να παιζουμεν στην Κυπρον τζι ας μεν πκιανουμεν πρωταθλημαν.
    Ειμαι σιουρος ομως οτι παραπανω επηραξεν σε η απαντηση που σας εδωκεν ο Φοιβος συν το γεγονος οτι καποιος σας ειπεν οϊ.
    Ατε ξαναδκιεβασε την τελευταια λεξην που εγραψα.Τερκαζει σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες που σου είπα οτι αμα εν είσαι ΑΠΟΕΛίστας εν μπορείς να καταλάβεις. Μπορεί εσείς να είναι χάρη στον Χριστόφκια τζαι μόνο που επιάτε παίχτες ή που δεν είσαστε δεύτερη κατηγορία, στο ΑΠΟΕΛ εν λειτουργούμε έτσι. Στο ch.l εμπήκαμε χάρη στους παίχτες μας, στον ιβάν και φυσικά στον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ οι σε ένα μαλάκα που κάθεται μες τα γραφεία, εν περιμένω να καταλάβεις φυσικά γιατί εν είσαι ΑΠΟΕΛ. Έλα μια μέρα στην κερκίδα μας να καταλάβεις τι εστί πορτοκαλλί μαγεία.
    Ούλλοι μας ανήκουμε κάπου τζαι τούτο το ρατσισμός που πιάνετε τζαι λαλείτε συνέχεια εγίνηκε πολλά ντεμοντέ, πιάστε άλλη πιππίλα.
    Ακριβώς τούτο, εσείς συνεχίστε να παίζεται στην Κύπρο τζαι να πιάνεται πούτσα ενώ εμείς στο ch.l. Ο καθένας ο,τι του αξίζει!

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Αφού εν είσαι ΑΠΟΕΛίστας τι σε κόφτει τζαι αφιέρωσες τζαι ολόκληρο ποστ??
    αν είσαι χομονοιάτης μεν απαντήσεις, εν εύκολη η απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Στο ch.l εμπήκαμε χάρη στους παίχτες μας, στον ιβάν και φυσικά στον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ οι σε ένα μαλάκα που κάθεται μες τα γραφεία"

    Φαντάζουμαι εσύ τους πληρώνεις τους παίκτες τζε τους προπονητές;
    Και εσύ εστήριξες τον Γιοβάνοβιτς πέρσι στις αρχές του πρωταθλήματος που ήταν άχρηστος.
    Όπως το είπε ο Richie "κοντόφθαλμοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν υπάρχει καλύτερη λέξη για να περιγράψεις τούτους που καταστρέφουν την μάππα, ΡΟΚΩΛΟΙ!

    Αλήθκεια ρε Ριτς, πόθεν φκαίνει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε παρετα τους ευσεβοποθησμους τζιαι τις πιππιλες. Απλα επιβεβαιωνεις μου οτι εσεις τα αρνια εν διαφερετε που μας τα αρνια.
    Στο θεμαν γιατι εμπηκετε τσ λ. εκαλυψεν με ο ΣαλαμιναMan.
    Να σου απαντησω ομως τζιαι στην ερωτηση σου.Οι κουμπαροι μου τζιαι αλλοι πολλα καλοι μου φιλοι εν αποελιστες τζιαι δαμε απλα μεταφερω την αγανακτηση τους τζιαι τα νευρα που τους εδημιουργησαν τουτοι ουλλοι που το παιζουν αποελιστες (φανταζομαι οτι τζι εσυ τελικα εισαι ενας που τουτους).Διουν που το υστερημαν τους (κυριολεκτικα ομως τζιαι οϊ οπως πολλους που σας) σε τουτην την ομαδαν τζι εκαμαν τζιαι την οικονομικην υπερβασην (γιατι την συγκεκριμενην περιοδον εν υπερβαση) να αγορασουν πακετον για τουτα τα παιχνιδκια.Γυριζει τους που ο καθε πελλοροκωλος αποδυκνυει τους οτι τελικα τα λεφτα που εδωκαν εννα παν σε προστιμα.Εφκα τζιαι ρωτα αλλους αποελιστες (οϊ τους παρεες σου) ινταλως νοιωθουν για τουτα που εγιναν.Ρωτα τζεινους που γοραζουν τα τελευταια δεκα χρονια πριμιουμ σιζον τικκετ να δεις τι εννα σου πουν.
    Ατε κανει τζιαι φκαλε τζιαι λιον τες παρωπιδες.
    Ακομα κατι τελευταιον.Που τον τζιαιρον που εμπηκεν η Ομονοια στην ΚΟΠ ποσους τιτλους επκιασες?
    Terra εν εχω ιδεαν αλλα εννα δοκιμασω να μαθω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ:
    "θα θέλαμε να απολογηθούμε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για το ότι αποχωρήσαμε από το γήπεδο προτού καν ξεκινήσει ο αγώνας..."
    "Δυστυχώς, αν και αποφασίστηκε ενσυνείδητα να μην πραγματοποιηθεί αυτό για το οποίο ξοδεύτηκαν τόσες ώρες να ετοιμαστεί, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από μέλη μας για τη λανθασμένη συνεννόηση μεταξύ εταιρείας και ΟΥΕΦΑ όσον αφορά στο τι επιτρεπόταν να σχηματίσουμε κατά την είσοδο της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετά από τα μέλη μας να νοιώσουν προσβεβλημένοι που θίχτηκαν τα ιδανικά μας με τέτοιο τρόπο"....
    Τελικά ρε Ανώνυμε, εσύ πού εν που κολλάς? Μες σε τζοίνους που ένσυνείδητα αποφασίσαν, οξά μες σε τζείνους που ενοιώσαν "θιγμένοι". Εν ιξέρετε ήντα μπου θέλετε τζιαι γιατί τα κάμνετε. Εν έτσι ρωκόλοι σαν εσέναν που δεν αφήνουν να πάει μπροστά όϊ μόνον η μάππα, αλλά ολόκληρος ο τόπος. Είμαι τζι εγώ ΑΠΟΕΛίστας φίλε μου, αλλά αντρέπουμεια όποτε γίνουνται τέθκια πράματα. Αντρέπουμαι να θωρώ ¨παλληκαράδες" να κρατούν σβάστιγκες, να χώνουν τες μουτσούνες τους με τα σιάλια για να παν να δέρουν, να τους αρέσκει να σχολούνται τα ΜΜΕ μαζίν τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα!
    Ευχαριστούμε πολύ για το λινκ που μας έκανες εδώ και ανταποδίδουμε αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Richie είμαι μαζί σου. Ανώνυμε, οι ελέυθεροι άνθρωποι εν ανήκουν πουθενά, είσαι παραπάνω ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ που μας δηλαδη;;; ΑΤΕ ΝΑ ΜΕΝ ΑΡΚΕΨΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Αστρο - Συμμοριτες καλως ορισατε παιδια κι ευχαριστω

    @Ktino εν αξιζει φιλε μου να ασχολεισαι.Εν ακριβως οπως τζιαι στο γηπεδο.Παντα εννα εσhει καποιους που την ειδαν αλλοσπως την φασην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επανέρχομαι γιατί επαρεξηγήθηκα. Εν είπα ποττέ να μεν ασχοληθουμε, αξίζει να ασχολούμαστεν αλλά με το σωστό τρόπο. Οι οργανωμένοι αντεδρασαν λάθος. Έπρεπε να δουν πίσω που τούτα ούλλα τι κρύβεται.
    Μεταφέρω αυτούσιες τις ερωτήσεις ενός φίλου, που για διάφορους λόγους εν θα εφτάναν σε τούτο το ποστ αλλιώς:
    "Ποιοι από τη διοίκηση του σωματείου έχουν άμεση επιρροή από την ηγεσία του ΔΗΣΥ και συγκεκριμένα από το κομμάτι της ηγεσίας που στηρίζει τον Χριστόφια στις προσπάθειες του να ισοπεδωθούν τα πάντα σ αυτό τον τόπο και να νοιώθουμε ένοχη για την ελληνική καταγωγή μας;
    Γιατί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν αντέταξε στους υποκριτές τησ UEFA οτι ένα απο τα πιο ιστορικά και μεγαλύτερα σωματεία της Ευρώπης, η Μπαρτσελόνα, χρησιμοποιεί την καταλανική σημαία και μιλά για την αυτονομια των καταλανών, χωρίς να τολμήσει κανείς να την καταγγείλει και να της επιβάλει κυρώσεις;
    Μήπως το επόμενο βήμα της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ(αυτών που άγονται και φέρονται από την ηγεσία του ΔΗΣΥ) θα είναι να σβήσει το "Ελλήνων" από το όνομα του ιστορικού σωματείου;
    Ας το κάνουν Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελληνοφώνων Λευκωσίας, να ησυχάσει και η ΟΥΕΦΑ και η Πινδάρου και το Προεδρικό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ktino εν εννοουσα να μεν ασχοληθεις με το θεμα αλλα με το συγκεκριμενο ανωνυμο εν αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είπα να λάξω αλλά εν θα λάξω(αν τζαι Αποελίστας η συμπεριφορά μερικών ανώνυμων "πόρτων" δεν με απασχολεί πλέον. Κάποιοι εν θέλουν να αλλάξουν είτε Αποελίστες είτε ομονοιάτες είτε ότιδήποτε άλλο)Ένιγουέϊ....Ρε Ρίτσιη εστράφικα πίσω που αύριο πόστ. Τι έκαμες τελικά με τον παίχτη σού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλουιν μου γουελκαμ μπακ.
    Με τον παιχτην εν εκαμα τιποτε (κομα) αλλα εν μες τα προσεχη σχεδια μου.Θενκς παντως για τες πληροφοριες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζαι ποίον εν το πρόβλημα των κουμπάρων σου τζαι των κουμέρων σου που αποχώρησε ο ΠΑΝΣΥΦΙ?? εν πας την ράσιη τους που τους εβαστούσαν οξά εμποδίσαν τους να δουν μάππα τζαι αγανακτήσαν εεεετσι πολλά?? Έτσι ενιώσαν, έτσι εκάμαν. Αλλά φυσικά ενευριάσαν, να σου πω γιατί, γιατί χωρίς ΠΑΝΣΥΦΙ εν υπήρχεν ούτε οργάνωση ούτε τίποτε, ούτε έλεγχος των μπάσταρτων που ερίξαν τις μπουκάλες στο γήπεδο(οι οποίοι υποψιάζουμε ήταν γιούθκια δικά σας). Η κερκίδα ήταν της πούτσας και αφέθηκαν ανεξέλεγκτοι κάποιοι να κάμουν τα δικά τους. Ενώ αν άφηναν τους οργανωμένους να βγάλουν το choreo που σχεδιάζαν βδομάδες πριν όλα καλά και άγια. Και μην ακούσω τιμωρία από ουέφα τζαι μαλακίες γιατί τζαι στο οπόρτο επήραμε σημαίες ενωτικές και με τιμωρία εφάμε με τίποτε. Όταν είναι παρών ο Σύνδεσμος να δούμε ποιός τολμά να σύρει πράματα στο γήπεδο.

    Ρε itsmylife βάλε ούλλη την ανακοίνωση του Συνδέσμου οι τζίνα που σε συμφέρουν, προβοκάτορα.

    Τζαι ναι είμαι πιο ΑΠΟΕΛίστας που σας γιατί τιμώ τζίνο το Ε που έχουμε στο ΑΠΟΕΛ, αρχίδια μου η ουέφα και ο μαλάκας ο φοίβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ετσι Ετσι.Μπραβο ρε Ριτσι.Καλα τα είπες.
    Ουστ εθνικογρονα φασισταριά.Ωσαν πρεπει να πούμε ότι είμαστεν ελληνες.
    Η βλακεία κάποιων περισσεύκει.
    Πασυφι πως σας λαλούν.ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    Μουχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή