20/9/10

Ε ποσο κομπλεξ ρε Χατζηπαπαρα

Ερωτησαν σε για την διαιτησιαν του ματς του δικου σου αλλα τοσον εν το κομπλεξ σου που αντι να μεινεις στα του οικου σου (εσhεις που εσhεις σhιεσμενην την φωλια σου) εβιαστηκες να μιλησεις τζιαι να μας κατηγορησεις. Αν επαιξαμεν φιλικον εν δικη μας δουλεια τζιαι κανενου αλλου ή μηπως ξεχανουμεν τα δικα μας. Απαντα τζεινον που σε ερωτησεν ο δημοσιογραφος, δικαιολογησε το οφσαιτ τζιαι μετα θωρεις τζιαι καμνεις.

Εν τζιαι κοφτει με που εδερε το αποελ, ουτε το πως εδερεν. Κατακριβειαν εν με κοφτει που καμμιαν ομαδαν περαν της δικης μου. Ακομα τζιαι στες διαφορες αθλητικες εκπομπες (ραδιον,τηλεορασην,ιντερνετ,εφημεριδες) εν ακουω τζιαι εν δκιαβαζω τιποτε αλλο περαν που την Ομονοια, τον Παναθηναίκο τζιαι την Μαντσhιεστερ Γιουναιτετ ατε τζιαι για την Μπαρτσελονα. Ο παρεας ομως εν πολλα ερειστικος οποια τζι αν ειναι τα γεγονοτα. Εν εχω ιδεαν αν εν πολιτικη του Αποελ γιατι οπως τζιαι να το καμουμεν εν ο εκπροσωπος τυπου της εταιρειας αλλα που καποιους ανθρωπους που μαζι με τους δικους μας τζιαι καμποσους αλλους κανονιζουν τοσα χρονια το αμοιρον κυπριακον ποδοσφαιρον επεριμενα κατι διαφορετικον ή τουλαχιστον νακκον αξιοπρεπειαν.

8 σχόλια:

  1. φιλε μεν διας σημασια.τα ιδια λαλουν καθε φορα, αμαν παιζουμε μα συγκεκριμενες ομαδες.οπως περσυ με την αελ στο πρωταθλημα που εμιλουσαν για φιλικο πριν το ματς τζαι τελικα εδερεν μας η αελ.εν κουφεττουα που ποττε εν ληφκει οτι τζαι να γινει.

    μπεεεεεεεε αρνακια παχουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλαν ρε ο συγκεκριμένος εν παναήριν , γιατί ασχολείσαι δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλε εν θα με εκοφτεν αν ηταν ο οποιοσδηποτε παραγοντας του Αποελ αλλα εν ο εκπροσωπος τυπου αρα οι δηλωσεις του εν η επισημη θεση του Αποελ. Τελοσπαντων εκραξαν τον τζι αλλοι τζιαι καρτερω να δω τι αλλον θα πει να γελασουμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ εν τον αναγνωρίζω σαν εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, μουάχαχαχαα...Μόνο σαν ένα παναηρκώτη τον αναγνωρίζω, ένα σύγχρονο Κυπραίο μέσατζη, που κάποιος δικός του τον έμπηξε τζιαμαί για να μας τρώει ένα παχύ μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χατζιηλιασής.... χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟΕΛ.....δηλαδή πιερώνουν τον...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Εσιει τζαι γκόμενα....ΧΑ ΧΑ Χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. join http://www.relaxfc.com/ έχουμε και μεις εκπρόσωπο τύπου χεχε αλλά ο δικός μας έννεν βλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή