6/7/11

Πως σε είπαμεν χρυσέ μου;;;;;;;

Εσhει πολλυν τζιαιρόν που έγυρα πίσω,παίζω πελλον,κάμνω οτι εν καταλάβω τζιαι γενικά άφηκα τούτον το μπλόκκ να τον φαν οι τσουκνίθες τζιαι τ'αγριόχορτα (ο aceras ξέρει τα καλλύτερα τουτα που βλαστουν με την γην μας).
Πάλε εξέφυγα όμως......
 Εγυρα πίσω που λαλείς τζιαι θωρώ την μητέρα πατρίδαν να την τρων τα παιδκια της οπως το εκαμναν τοσα τζιαι τοσα χρονια (μεν χωνεσαι Κολωκοτρωνη τζι εμαθαμεν τα τζιαι για σεναν) απλα τωρα εν εσhει τροπον να τα χωσουν. Απλα διουν του κοσμου κατι αλλο ν'ασχοληθει περκει ξιαστει νακκον τζιαι .... σhλααααααααγκ τραβουν του την.
 Έγυρα πίσω που λαλείς τζιαι θώρω τον Λακη (Όι τον γλυκουλην) να αντιλαμβανεται τα σημαδκια των τζιαιρων τζιαι να καμνει τα δικα του εκμεταλλευομενος την ψυχωοικονομικην καταστασην των παραπάνω καλαμαράων (χωρις παρεξήγησην το "καλαμαράων).Εν πασει δε γουέι ο Λακης εν ολόκληρον μπλόκκ που θέλει. Εν κανεί μια παράγραφος σε μιαν ανάρτησην.
 Έγυρα πίσω που λαλεις τζιαι θωρω τον Ορφανιδην (λεγε με Μετρο,Ελομας. κ,α) να εσhιεσεν πανω τους με την εισαγωγη του Μιτση (λογοπαίχνιο το οποίον εκατάλαβες έννεν;) (αν μεν το καταλαβες εν για το Λιτλ = Μιτσης που λαλω) τζι αντακώσαν τες διαφημισεις τζιαι τες κάρτες με τα δωρα. Ωσπου εν ριφκεται τες τιμες σας ουλλοι να πνασουμεν, εννα πιεννω που τρεις να ψουμνιζω.
 Εγυρα πίσω που λαλεις τζιαι θωρω τους παλαβους τους πολιτικους μας να τσακωνουνται ακομα για τα ιδια πουσhλικκια. Εν γινεται σιορ, εν ήβραμεν τζεινούρκα πουσhλικκια να τσακωθείτε; Δεχουμαι τζιαι τζεινουρκους πολιτικους να τσακωννουνται για τα παλια πουσhλικκια. Α τζιαι ποτουτους έχουμεν. Δηλαδη το μονο που εν εχουμεν εν τζεινουρκους πολιτικούς να τσακκωθουν με τζεινουρκα πουσhλικκια.Εν φοουμαι τιποτε αφου εμεις ψηφιζουμεν εννα το κανονισουμεν............ και ο ευσεποθησμος καλα κρατει.
 Εγυρα πίσω που λαλεις τζιαι θωρω τον κοσμο να αντιμετωπιζει τα ιδια ακριβως προβληματα χωρις καμμιαν αλλαγη. Για να καταλαβεις εγω εχω ακομα την γαμημενη την αμυγδαλιτιδαν.
 Εγυρα πισω που λαλεις τζιαι θωρω τα πάντα με ενα (Ε) πανω δεξια που την ζωην μας.

-Πως σε ειπαμεν χρυσε μου;
-Παιχτην παπα
-Α για λοου σου εν πρεπει να γυρω πισω.Πρεπει να δικλισω ομπρος, να σε τραβησω ωσπου παω, να με τραβησεις ποννα κουραστω τζιαι να παεις στο καλο.
-Τραβα παπααααααα...........

5 σχόλια:

  1. Μάνα μου έσιει τζιαιρό να τα πούμε!Καλώς ήλθες και καλές διακοπές !Καλό Καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως εσhει τζιαιρο να τα πουμεν.Καλο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραίος ο παίκτης!
    έκαμες "τζοιλιά" τζιε συ στο blogging θωρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εν γενικα που εκαμα τζοιλια ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην κάμνεις πειράματα με τες τζιοιλιές. Όταν θα συνειδητοποιείσεις το αποτέλεσμαν δεν θα σου αρέσει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή