1/8/11

Γιατί με ρωτάς;

Γιατι με ρωτας ρε παρεα αφου εν θελεις να ακουσεις τι εχω να πω;
Γιατι με ρωτας ρε παρεα αφου εν σε ενδιαφερει τι εχω να πω;
Γιατι με ρωτας ρε παρεα αφου ξερεις οτι μπορει τζεινον που εννα πω να μεν συφφωνα με τα δικα σου;
Γιατι με ρωτας ρε παρεα αφου γνωριζεις λιον πολλα τες αρχες τζιαι τα πιστευω μου;
Γιατι με ρωτας ρε παρεα αφου το μονον πραμα που σε ενδιαφερει εν να μου επιβαλεις την αποψη σου
Μεν με ρωτας αν μεν εισαι προετοιμασμενος να ακουσεις τζιαι κατι διαφορετικον
Μεν με ρωτας αν δεν θελεις να ακουσεις
Μεν με ρωτας γενικοτερα να τελειωνουμεν...................

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι' όμως ο παρέας σε ρωτά ως μια απέλπιδα προσπάθεια του να σε σώσει... Ο παρέας γνωρίζει την αλήθεια και σε λυπάται για την άγνοια σου.. Ο παρέας σαν διαμοιραστής πιστοποιητικών οργής και ορθολογιστικών απόψεων σου δίνει μια τελευταία ευκαιρία... Στα πλαίσια της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας σκέψης οφείλεις να συμμορφωθείς και να σιγήσεις την άποψη την δική σου...σιγοψιθύρισε την άποψη του παρέα, πιο δυνατά, πιο δυνατά, πιο δυνατά... Είδες? Τώρα συμφωνείτε και τώρα ακούει!! Καλή σου Μέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :-| Διαβάζω σε συχνά (όποτε γράφεις) και ομολογώ ότι πρώτη φορά σε βρίσκω τόσο θυμωμένο. Μεν θυμώνεις, εν κάμνει καλό ο θυμός...

    Όλοι μας τυγχαίνει να προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψή μας, άλλοι σπάνια, άλλοι πιο συχνά. Υποθέτω όταν προσπαθεί κάποιος να το κάμει σε σένα.. you have the right to remain silent.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε που μιλούν ακατάσχετα, δυνατά, χωρίς να βάζουν τελεία και περιμένεις απέλπιδα μια παύση για να πεις έναν " έμμεκόφτει, άτε ολάν", μέχρι που μέσα στο μονόλογό τους, λαλούν το οι ίδιοι ως επίλογο τζιαι φκαίνουν τζιαι πουπάνω στο τέλος, λες και ήσουν εσύ που εμίλας τοσην ώρα, προσπαθώντας να τους πείσεις.. Νομίζω εκατάλαβες τι θέλω να πω, ελπίζω δηλαδή, γιατί αλλιώς σημαίνει ότι μόνο εμένα μου τυχαίνει...τραγικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σωστα παιδκια εν πρεπει να θυμωνω αλλα να κατανοω οτι τελικα καποιοι που μας εν εχουμεν υποθεση τζιαι δυστυχως αρνοποιουμαστεν ουλλοι σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή