23/12/11

Θεματάκια

Θεματάκιν πρώτον
Αθωωθήκαν τούτοι ούλλοι σε ούλλες τες κατηγορίες για την 'Ηλιος. Κανένας εν εφταιεν δηλαδη αμμα ουτε σε μιαν κατηγορίαν εν εβρεθήκαν ένοχοι;

Θεματάκιν δεύτερον
Κανονικά τωρα εννα γεμώσει πάλε το προεδρικόν αγανακτισμένους γιατι τωρα εννεν 13 οι ψυσhιες αμμα 121.Αν εισhεν 1000 αγανακτισμένους τωρα πρέπει να εσhει καμμιαν 10ρκαν σhιλιαες πόξω που την βουλην, τον εισαγγελεαν, κατι υπουργους, κατι βουλευτες, κατι ελεγκτες τζιαι κατι ιδιοκτητες.

Θεματάκιν τρίτον
Τωρα εθθυμηθηκα οτι το σκανδαλον εννεν πολιτικον αμμα εταιρικον οπως μου είπαν καποιοι τες προαλλες.Αρα που την στιγμην που εννεν πολιτικον το σκανδαλον εν υπαρχει λογος να εχουμεν αγανακτισμενους.Αρα οι ψυσhιες που εχαθηκαν με την Ηλιος ταφ λακ.Εκτος που τους συγγενεις εν θα φωναξει κανενας αλλος για λοου τους.

Θεματακιν τεταρτον
Ειπα το σε ανυποπτον χρονον για τους χαμενους στο Μαρι.Οτι το μεγαλυτερον προβλημαν θα ηταν η πολιτικη(τζιαι όι μονον) εκμεταλλευση τους.

Υ.Γ.1  Αιωνια η μνημη ουλλων που εχαθηκαν τζι εφταιεν καποιος αλλος.
Υ.Γ.2  Το τελευταιον που θα εθελα ηταν να προσβαλλω την μνημην των θυματων της Ηλιος.Εξαλλου μετρω τζι εγω αδικοχαμενους συγγενεις που τουτην την ιστοριαν.

1 σχόλιο:

  1. Ξέρεις, αθθυμούμαι μιαν ατάκα της Ζουμπουλίας στο "παραπέντε" σχετικά με το ατιμώρητο της αεροπορικής εταιρείας σε αεροπλάνο της οποίας επέβαιναν ο χαμένοι συγγενείς των πρωταγωνιστών. Θυμήθηκε όλη η παρέα όταν βρίσκονταν στις δίκες, χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλο. Σε κάποια φάση,διηγείται η Ζουμπουλία και για την απόφαση των δικαστών: " Όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν (οι υπαίτιοι) αλλά ήθελαν να τους ζητήσουμε και συγγνώμη από πάνω" . Θυμάμαι που εσκέφτηκα πόσον υπερβολικός ήταν ο σεναριογράφος της σειράς. Ε, όχι. Δεν ήταν καθόλου. Και εμείς προς τα εκεί οδεύουμε. Όποιος αντιδρά να καλείται μετά να απολογηθεί.
    Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν επερίμενα τέτοια απόφαση. Μα είναι δυνατόν; ΕΠΕΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ! Ούτε αεροπειρατεία, ούτε βόμβα, ούτε τρίγωνο των βερμούδων , ούτε τίποτε. 121 άνθρωποι σκοτώθηκαν!!!
    Και αφού δεν τιμωρείται κανένας, αυτό σημαίνει πως όταν λειτουργούν όλα "τέλεια", όταν γίνονται όλοι οι έλεγχοι, τα αεροπλάνα είθισται να πέφτουν!!!Αυτό είναι το ένα συμπέρασμα. Το άλλο είναι : όταν σκοτώνονται άνθρωποι δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται για ανθρωποκτονία, ούτε εξ αμελείας, και εννοείται ότι κανείς δεν τιμωρείται. Μετά όμως και το περασμένο καλοκαίρι και την έκρηξη στο Μαρί, εκατάλαβα που πάει το πράμα με την ατιμωρησία σε αυτή τη χώρα. Στην εξουθένωση των ανθρώπων και στην αποκτήνωση, στην ΑΠΟΛΥΤΗ διαφθορά και στον εμπαιγμό της νοημοσύνης μας. Ασε που μερικούς ταιρκάζει μας τζιόλας. Μιλώ για όσους ψηφίζουν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή