10/8/09

Ε κανει ολαν

Τουτη η μανια που εχουμεν να τσακκωνουμαστεν μεταξυ μας εν εσhει ορια.Που τον τζιαιρον που εσhει ιστορικα στοιχεια,εχουμεν αποδειξεις για εμφυλιους.Ελειψαν τα αλλα ουλλα, εχουμεν τα τζιαι μες τα μπλοκς τωρα.Εν τους κανει να τα εβρουν μονοι τους,παρασυρουν τζιαι ουλλον τον κοσμον τζιαι μπαινουμεν τζι εμεις μες σ'ενα κυκεωνα συζητησης.Να υποστηριξουμεν τον εναν,να εβρουμε ποιος εσhει αδικον,να δουμεν που εν το λαθος.Ε κανει ολαν.Αν εισαστουν φιλοι να τα εβρετε οπως καμνουν οι φιλοι.Να τα κουβενκιασετε χωρις να το καμετε τουτουκι.Εν μας κοφτει ουτε γιατι ετσακωθηκετε ουτε αν θα τα εβρετε.
Ο καθενας μες το μπλοκ του γραφει οτι θελει.Εν σας αρεσκει μεν το δκιεβαζετε.Αμαν εν σου αρεσκει κατι εν το καμνεις εχτος τζι αν εισαι αναγκασμενος τζι εν νομιζω να σας αναγκασε κανενας να δκιεβασετε οτιδηποτε.Αλλον πραμαν να διαφωνεις με κατι τζιαι να το γραψεις για να γινει συζητηση,τζι αλλον πραμαν να μεν σου αρεσκει κατι τζιαι να θελεις να επιβαλεις την αποψην σου.Αμαν διαφωνεις εσhει σhιλλιους τροπους να το γραψεις.Εννεν αναγκη να δκιαλεεις τον σhειροττερον.Τουτον καμνουν το μονον τα χτηνα (χωρις παρεξηγηση στον φιλο Ktino)
Εσυ που το εγραψες τζι εβαλες το στο μπλοκ σου (αρα εδημοσιευσες το) να εισαι προετοιμασμενος για την κριτικην οσο σκλερη τζιαι να ναι.Αν μεν σου αρεσκει να σου καμνουν κριτικην,να καμεις το μπλοκ σου πραϊβεϊτ τζιαι να μπαινουν μεσα μονον τζεινοι που θελεις ή να απαγορευσεις τα σχολια.Αλλα εξιασα.Τα σχολια θελεις τα για να τονωσεις το εγω σου (οπως τζιαι ουλλοι μας που γραφουμε) αρα εν μπορεις να τα απαγορευσεις.
Αμαν γραφετε (γραφουμεν) κατι να μεν αηεννετε υπονοουμενα.Να εσhιετε το θαρρος της γνωμης σας (οσον θαρρος μπορει να εσhει καποιος πισω που εναν ψευδωνυμο) αλλιως να μεν γραφετε τιποτε.Εν υπαρχει αλλος τροπος να λιανεις τες πιθανοτητες παρεξηγησης.
Τζιαι κατι τελευταιον.Αμαν θελεις να κλεισεις το μπλοκ σου επειδη σου ειπαν μιαν κουβεντα παραπανω, κλειστο.Μεν γυρευκεις ελεημοσυνην.Αμαν μια κουβεντα εκαμεν σε να σκεφτεις να το κλεισεις σημαινει οτι κακως το αρκεψες που την αρκην.Αν μεν μπορεις παρετα τζιαι σταματα την μουρμουραν τζιαι την μεμψοιριαν.Που την στιγμην που δημοσιευκεις κατι να εισαι προετοιμασμενος για ουλλα αλλιως 'γορασε τετραδιον να γραφεις τζιαι κλειωστο μες το συρταριν να μεν το θωρει κανενας.
Εκαταντησαμεν να λογοκρινουμεν τζιαι τα μπλοκς πκιον.Τουτον εμεινεν να καμουμεν.Τζιαι το σhειροττερον εν αμα γινεται αυτολογοκρισια.Αλλα εν ουλλα αποτελεσμα τζεινου που εγραψα ακριβως πιο πανω.Αμαν φτασεις τζιαι καμεις λογοκρισιαν σε κατι που εγραψες τοτε γινεσαι ερμαιον του καθενου οποταν μεν γυρευκεις τα ρεστα υστερα.
Εσhει τζιαι κατι παλλικκαρκα που απειλουν με ιμεϊλ τωρα.Εν νεα μοδα τουτη.Απειλητικα ηλεκτρονικα μυνηματα.Ε κανει ρε κουμπαρε.Εν σου αρεσεν κατι καμε σχολιο τζιαι γραψε γιατι διαφωνεις αλλα για να στελλεις ιμεϊλ μαλλον εν εσhεις επιχειρηματα να στηριξεις την διαφωνιαν σου.Ο ορος μπλακμεϊλ απεκτησεν αλλην εννοιαν.Οφου πκιον.
Τουτη η αναρτηση εξεκινησε για τον Διασπορον τζιαι την dokisisofi αλλα εγενικευτηκεν τζιαι πιαννει μας ουλλους.Καθε δραση εσhει τζιαι την αντιδρασην της γι'αυτον να εισαστεν προετοιμασμενοι.Εν ο νομος της ζωης εν τζι εν δικη μου φιλοσοφια.
Ξερω το εν μου πεφτει λοος τζι εν πρεπει να νεκατονουμμαι αμμα εσπασα.Ασχολειται ουλλος ο κοσμος με τουτην την κουβεντα τζιαι περνονται αποφασεις τζιαι δκιαβαζουμεν κουβεντες βαρετες.Το κακον εν οτι εν τζιαι ξερει κανενας ιντα μπου εγινε αλλα οτι μας εδωκαν τζι εκαταλαβαμεν.Τζιαι δωστου εμεις.
Εν με κοφτει με που τον εναν με που τον αλλον.Δκιαβαζω τζιαι τους δκυο γιατι αρεσκουν μου. Ο καθενας με τον δικον του τροπον εσhει κατι να μας πει.Ο ενας εν καλλιτεχνης τζιαι μιλα της ψυσhιης,η αλλη εν ρεαλιστρια τζιαι λαλει τα ισhια (αν τζιαι επιθετικη).Αν θελουν να σφαχτουν ας εβρουν αρενα τζι ας μας αφηκουν ησυχους.

Υ.Γ. Οσα αναγραφονται στο παρων κειμενο,αποτελουν προσωπικα πιστευω κι εκτιμησεις του συγγραφεα (εγω ειμαι τουτος).Δεν ειναι υποχρεωτικο να υιοθετηθουν απο τον αναγνωστη.Αν για οποιονδηποτε λογω υπαρχουν διαφωνιες ή/και συμπληρωματα παρακαλω οπως τα υποδειξετε στα σχολια.Ολα τα σχολια που τυχον θα συμπληρωθουν θα αφεθουν στην αρχικη τους μορφη φτανει να μην:
1. Περιεχουν προσβλητικα επιθετα ή/και εκφρασεις προς οποιονδηποτε.
2. Περιεχουν αναφορες στον Διασπορο και στην dokisisofi.
3. Περιεχουν απειλες προς οποιονδηποτε.
4. Διαφωνουν με την συγκεκριμενη αναρτηση.
5. Διαφωνουν γενικοτερα με τον συγγραφεα (ειπαμεν εγω ειμαι τουτος).
6. Διαφωνουν γενικοτερα.
7. Εχει χρησιμοποιηθει ως γλωσσα γραφης μια απο τις: ελληνικα ,αγγλικα.
8. Εχει χρησιμοποιηθει ως γλωσσα γραφης οποιαδηποτε αλλη περαν της ελληνικης και αγγλικης (τα γκρικλισh εννεν γλωσσα)
9. Εχει χρησιμοποιηθει keyboard για την συγγραφη του.

Ε κανει ολαν..................

21 σχόλια:

  1. Το σχολιο του Κυων ποιμενικος δεν διαγραφεται και παρουσιαζεται αυτουσιο γιατι εξυμνει τον συγγραφεα(δλδ. εμεναν)

    Θενκ γιου ρε φιλε μου.
    χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eni xero an tairiazei me to post sou ma sinaivei na afairethei to link enos blog apo ton idioktiti tou allou blog (opos esy exeis pano dexia ta links px) epidi isos en esymfonouse me ta osa grafontan ekei mesa sto 1o blog. pou ti mia dikaioma tou, pou tin alli en kati san ayto pou kaigane ta vivlia stin germania oi nazi.

    edo prepei na po oti eisai tsiakkos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιασες το νοημα ρε SKonte.Μιαν διευκρινησην ομως.Εν μιλω να αφαιρεθει το λινκ για το μπλοκ αλλα να σβησεις μονος σου μιαν αναρτησην που εκαμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re Richi ma ides omws posa sxolia tous ekaman? eftasa sto simio na skeftoume na tsakkothw me kanenan perki m kamoun tzai mena etsi sxolia tzai ksefigw p ton meso oro m p ine ta 2-3 (:
    exis dikaio se ayta p grafis. emena omos tzino p me stenaxwrise perissotero ine oti to kako exekinise p ton logo gia ton opoio tsakkonounte oi perissoteroi kyprioi ton teleytaio aiwna (an ekatalava kala fisika)
    to pathima en mas egine mathima akoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τζι εν ασhιμι ιδεα ρε φιλε.Ατε εβρε θεμα να τσακκωθουμεν να πολλινουν τζιαι τα δικα μου.
    Για το λογον που λαλεις οτι ετσακωθηκαν εν μπορω να εκφερω αποψην γιατι πραγματικα εν εχω ιδεαν.Το θεμαν ομως τουτον εν θα φυει ποττε που πανω μας φιλε μου.Καποιοι θελουν μας αρνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεν μου συγχίζεσαι, έσιει κάθε λλίον έτσι πράματα δαμέσα, όπως έσιει παντού...

    εν για να μεν βαρκούμαστεν

    τζι εγώ "παίζω" έτσι άμαν θέλεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είμαστε όλοι κατίνες ακούσαμε καυγά και τρέξαμε όλοι (όχι ανεξαιρέτως) να δούμε τι γίνεται. Μπές το μποκ του τάδε, βγές και μπές στου άλλου και πάει λέγοντας για να μάθουμε τί έγινε. κατινουλες καταντήσαμε... καλό το μπλόκκινγ, περνάς όμορφα τις ώρες σου βλέπεις τι κινείται, διαβάζεις απόψεις και δεν νοιώθεις μόνος. μη το καταντήσουμε αηδία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, αμά το σηιρότερο εν ότι κάποιοι απηλούν να κάμουν κακό σε δικούς των μπλόκερ. Μάλιστα με email που ξεφεύκει πλέον που τον "εν βρασμό ψυχής" ανταπαντήσεων των σχολιων που εν τα πέρνεις τζε πολλα σοβαρά.

    Ποιοί εν τούτοι που αναλάβαν να κρατούν τις λέξεις μας κλειδωμένες δια της απηλής. Τζε γιατί νοιώθουν ότι έχουν το δικαίωμα να το κάμνουν. Τζε τι μπορεί να κάμει το Κυπριακό blogging για να προστατευτεί?

    ματιλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Neerie εσhει αλλους τροπους να περνουμεν την ωρα μας.Εν πρεπει να οπως εν παντου.
    Τωρα να σκεφτει τιποτε ο oniropolos τζι εννα σε βαλουμεν τζι εσεναν στο σχεδιον


    @spourgitis οντως κατινουλες καταντησαμε

    @ματιλτα τουντο φρουτο πραγματι εν το καταλαβα.Επερασαμεν σε νεες μεθοδους εκφοβισμου.Οι απειλες εν τζι εχουν πολλους τροπους αντιμετωπισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gia to post sou den to sizitw...
    alla gia tin foto pou mou estiles (http://www.tschikbanik.com/myspace/images/monicabelluci.jpg)
    oraia i gomena alla... :)

    osos gia to singekrimeno sinesthima . nai einai apo ta kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο σκοπος της φωτος ηταν να προκαλεσει το γελιο με βασην ιντα μπου εγραψα.Μαλλον εκαταφερεν τα.Εννα σου το πω τζιαι δαμε.Εν που τα πιο ωραια πραματα που εδκιεβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ματίλτα, όταν σε απειλούν ανώνυμοι, δεν σου φταίνε συμπλογκερς σου που εκφράστηκαν επώνυμα, με όποιο τρόπο. Και λες και συγνώμη αν πλανέθηκαν υποψίες που ΄φωτογραφίζουν αθώους. Και αν είπες ψέματα. Δεν το συνεχίζεις και αφήνεις τον κόσμο στην πλάνη του, διαγράφοντας ΚΟΣΜΙΑ σχόλια που απαντούν σε ύβρεις.
    Ρίτσι, πως σε λαλούν, συγνώμη που επεμβαίνω, μετάνιωσα χτες που μίλησα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους αλλά δεν είμαι εγώ που το ξεκίνησα. Αν μου επέτρεπε να γράψω σχόλιο, δεν θα χρειαζόταν καν ανάρτηση δική μου άλλη. Η δική μου ανάρτηση ακολούθησε τη δική του.

    Ευχαριστώ. Με κούρασε αυτή η κατάσταση και το μόνο που κατάφερα είναι να με βάλετε στο ίδιο σακί. Σιωπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εν ιξέρω .. εν εμπόρεσα να παρακολουθήσω τις λεπτομέρειες. Ούτε πραγματικά έθελα να ζυάσω τζε να πω τούτος φταίει τόσα δράμια τζε τζείνος τόσα. Για να το κάμεις πρέπει να έσιεις ούλλην την εικόνα τζε να είσαι ακτιβοδίκαιος. Έσιεις δίκαιο ότι η εικόνα που σχηματίστηκε στην αρκή ενότι εφταιες εσύ που αφαίρεσε τις αναρτήσεις. Αναφέρτηκε στις απηλές μετά.

    Όμως εσένα εν σε πηράζει που τούτος ο φίλος σου που ζιεί μακρυά που τον τόπο του, ήρτε δακάτω τζε κάποιοι απηλούν τους δικούς του (τζύρη παιδκιά?) επειδή έγραψε κάτι που ένοιωθεν. Εφκήκες να υπερασπιστείς την ελευθερίαν του λόγου του μπλοκερ? Που εκβιαστές που φαντάζουμε θεωρούν τον εαυτόν τους αγωνιστές της ελευθερίας. Που εν ακριβώς στην ίδιαν κατηγορία με τους εθνικιστές που επυρπολύσαν εχτές το βιβλιοπωλείον της επαναπροσεγγίστριας παφίτισσας Ναχιτέ Μερλέν

    Θεωρώ σε μαζί με την Δρακούνα τις μεγάλες κυρίες του μπλοκινκ. Τζε αρέσκει μου να σε δκιαβάζω. Όμως εννα βάλω την δύσκολη ερώτηση τζιας παουρίζεις. Πόσο ενθαρύνει συχνά ο λόγος σου τούτην την συμπεριφορά καλιεργόντας μιαν επιθετικότητα εναντίων τζείνων που εν εστιάζουν τον λόγο (όπως εσένα) τζε την πράξη τους στο Τούρκο ως εχθρό

    ματιλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kala sior kapoios apeilise ton kirio diasporo, xeroun poios eni kai enna ton evroun, kai anisixei? ektos an eimai axaparos kai o diasporos exei ti fatsa tou ston xriso odigo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @dokisisofi !!!!!

    @SKonte ατε να δεις τωρα.Εγω εν τουτον που εν εκαταλαβα εχτος τζι αν εφανερωθην ο ιδιος (εννοω εν που γνωστους του τελικα οι απειλες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. (ου μα έσβησα το; ξανά..)
    Ματίλντα πριν μας πεί ότι τον απείλησαν πρώτα ξεκίνησε να τα βάζει μαζί μου. Δεν πρόλαβα να καταλάβω ( όπως και οι υπόλοιποι) ότι κάποιος ανώνυμος τον απείλησε. Κακώς και τα καταδικάζω και υπήρξα και υπάρχω κι εγώ θύμα τέτοιων απειλών και βρισιών ( γι'αυτό έβαλα μετριασμό) και όποτε θες σου παραθέτω μερικές. Μάλιστα, όταν είχε αγριέψει το πράγμα το εκμυστηρεύτηκα στον Διάσπορο και αυτός μου συνέστησε να τον κάνω μπλοκ τον συγκεκριμένο. Εκεί είναι και ρώτα τον.

    Δεν καταλαβαίνω αυτά που λες ότι υπερασπίστηκα τον ανώνυμο που ξεστόμισε τις απειλές. Πότε;Πού;Ποιός είναι;Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;Ειλικρινά ιδέαν δεν έχω τι λές. Εγώ από την πρώτη στιγμή διαφώνησα με την αφάιρεση της ανάρτησης, όχι τόσο για την ανάρτηση, όσο για τον διάλογο που αναπτύχθηκε στα σχόλια, που αν θυμάσαι ήταν εποικοδομητικός και συνενωτικός, με εξαίρεση τον ανώνυμο ( η να πώ ανώνυμη) που μας έβριζε με τον Βελισσάρη με χτυπήματα κάτω απ'τη μέση και ad hominem επιθέσεις. Αλλά τον αφήσαμε αν θυμάσαι στη σφαίρα του γραφικού και κάναμε ένα ωραίο διάλογο παρακολουθώντας από κοινού (Νορ) και σχολιάζοντας βιντεάκια. Αλοίμονο αν δεν καταδικάζω την αφαίρεση αυτού του διαλόγου..Μήπως αυτοί που ενοχλήθηκαν να ΄μην είναι αυτοί που όλοι υποψιάζονται; Να είναι της αντίπερα όχθης, αυτής που υποθάλπει τον διχασμό και την "περιθωριοποίηση"; Δεν ξέρω, δεν μπορώ να μπω στο κρίμα.

    Όσο για το μεγάλη κυρία που λες, υπερβάλλεις και το ξέρεις και σε λίγο θα σου το πουν και ανώνυμοι και ψευδώνυμοι με κοσμητικά επίθετα στις φαρέτρες. Πολύ ατυχές επίσης και για έναν άλλο λόγο: γιατί μετά το μεγάλη κυρία, έπεται το "ξαναχτύπα" και εγώ δεν χτύπησα και δεν διέσυρα δημόσια τον συγκεκριμένο. Αμύνθηκα. Και το αμυντικό παιχνίδι δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ούτε σε μένα ούτε στην Μεγάλη Κυρία. Μας ρούφηξαν τα κάρα.:P

    Το μπλογκιγκ είναι επικοινωνία αγαπητή. Δεν μπορώ να κατάλαβω τι εννοείς ότι ο λόγος μου ενθαρρύνει και καλλιεργεί την επιθετικότητα????!!
    α) Ποιός λόγος μου; Τα ερωτήματα που θέτω;Οι διευκρινήσεις που ζητώ; Ο διάλογος που κάνω και στον οποίο ανώνυμοι με περνούν από γενιές δεκατέσσερις κατεδαφίζοντας την προσωπικότητα μου και την όποια αξιοπιστία μου; Είδες ποτέ κανένα να με υπερασπίζεται και είδες ποτέ να συμμετέχω σε λιντσαρίσματα όπως αυτό των αναγνωστών του διάσπορου εναντίον μου;;;

    β) σ'ευχαριστώ πολύ που θεωρείς ότι έχω απήχηση, αλλά ηρεμήστε, δεν έχω "αναγνωστική επιτυχία", ούτε "πατά μούγια". Ίσως το πρόβλημα ΄΄ολων να είναι ότι μια γύναίκα δεν επιτρέπεται να έχει οξύ λόγο και άποψη και πρέπει να μιλά μόνο για τα συναισθηματικά της και τα οικογενειακά της. Ξέρω γώ..τί να σου πω..Πάντως μην ανησυχείς, δεν είμαι σε θέση να προκαλέσω επανάσταση, ούτε ένθεν, ούτε ένθεν. Ήρεμήστε, είμαι ένα αγκάθι στην μύτη όλων σας :)

    Ρίτσι, ελπίζω να είναι το τελευταίο σχόλιο στο οποίο απαντώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή