4/7/09

Σύνδρομον εξουσίας

Ίντα παράξενα ζώα είμαστεν εμείς οι αδρώποι.Όπως λαλούν ούλλες οι θρησκείες, εδώκαν μας τον νου για να ξεχωρίζουμεν που τα άλλα ούλλα ζωα αμμά φαίνεστε μου εν το σhειρόττερο λάθος που εκάμαν οι θεοί.Αφού εν έχουμεν ιδέαν ίνταλως εννά τον χρησιμοποιήσουμεν για το καλό μας.Μόνο ίνταλως εννά προκαλέσουμεν πόνον ξέρουμεν.
Αφορμήν για τούτον το σύγγραμμαν έδωκεν μου μια κουβέντα που άκουσα για ένα προϊστάμενον δημόσιας υπηρεσίας.Ενώ ούλλοι επεριμέναν πώς τζιαι πώς να γίνει προϊστάμενος γιατι ήταν πολλά δίκαιος τζιαι πολλά εξύπνος άδρωπος (όπως τον Σολομώνταν ενα πράμαν) τελικά μόλις εκαππάρωσεν την θέση,έπιαν τον το σύνδρομο της εξουσίας τζι άρκεψε να κόφκει τζιαι να ράφκει μανιχός του.Εν λαβάνει κάνενα υπόψην τζαι ότι του καπνίσει κάμνει ούλλα φυσικά για το συμφέρον του.Τι παθαίνει σιορ ο άδρωπος άμαν νώσει νάκκον εξουσίαν (τζαι τα ρίαλλια εν εξουσίαν που φέρνουν) ; Γιατί πελλάνισκει έτσι τζιαι δυστύχως κάμνει ούλλα τζείνα που επαραπονέτιουν που του τα εκάμνασειν ; Εν μπορώ να καταλάβω.
Μεσα σε τούτην την κατηγορία εν τζαι οι ειδίκες υπηρεσίες.Αστυνομικοί τζιαι στρατιωτικοί με πιο προσφατον παράδειγμαν τον "ΜΗ" ξυλοδαρμό των μιτσίων που τζείνους τους δεκα της αστυξυλιας.Τζιαι οι στρατιωτικοί εν τζιαι πάσειν πίσω.Μπόρω να βάλω μέσα τζιαι κάτι του γραφείου εξυπηρέτησης του πολίτη,γιατρούς,γραμματικίνες,φαϊνανσιαλ κοντρολλερς τζιαι η λίστα εν λείφκει.
Φυσικά εχω μιαν ερμηνειαν γιατι συμβαίνουν τούτα ούλλα τζι άμαν την σκεφτείτε καλά τζι εσείς εννά δείτε οτι μπορεί τζιαι να έχω δίκαιο.Τούτοι ούλλοι κάμνουν έτσι γιατί έσσο τους εν μπορούν να το κάμουν τζιαι για να μεν παρεξηγηθώ, εξηγώ.Έναν σωστόν αντρόυνον άμαν εσhει πρόβλημαν καθίσκει τον κώλον του χαμέ τζιαι συζητά το ώσπου να λυθεί ή τουλάχιστον να έβρει την πιο κοντινήν λύσην.Ε το λοιπόν τούτοι ούλλοι της κατηγορίας που λαλώ,μάλλον έσσο εν έχουν άδειαν ούτε να σηκώσουν την κκελλέν τους πάνω που τους οχτω πόντους οϊ τζιαι να σιντίχουν θεμα.Είναι σήκω σήκω,κάτσε κάτσε.Εν εξηγήται άλλωσπως.Εν γι'αυτόν που μόλις νώσουν οτι ο λός τους περνά εν παρετούν να διατάσσουν.Εν γιάυτον που μόλις τους δώκουν θέσην νομίζουν οτι κρατουν τον θεόν που τα "αχαμνα".
Με λία λόγια."Όποιος εν γ..ει έσσο του γ..α εισ την δουλειάν του" .Υπομονήν τζαι βαζελίνην.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ σε όλα εκτος από την αναφορά για το γραφείο εξυπηρέτησης του πολίτη. Έπια και όλοι ήταν άψογοι εκεί. Μέχρι στιγμής εν οι μονοι κυβερνητικοί που είδα να δουλεύκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τυχη σου εν βουνο καλο γιατι που κουβεντες που ακουσα πρεπει να περασει το μισαωρο,να παλαρεις,να παρεις φορα τζιαι να εισαι ετοιμος να πιεισεις για να καταφερεις κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή