8/7/09

Πρόταση Γάμου ;

Εδκίεβασα κάτι για τα δκιαμάντια του φίλου του terra τζιαι σε συνδυασμο με μιαν κουβεντα που είχα τις προάλλες με την γεναίκα μου, εκατάλαβα οτι τελικά εν της έκαμα ποττέ πρόταση γάμου.Σοβαρομιλω!!!!Εν της έκαμα πρόταση γάμου, απλά αποφασίσαμεν οτι εν τζιαιρος να παντρευτούμεν. Εβάλαμεν όρο το αποτέλεσμα της συγκατοίκησης για δκυομιση χρόνια.Αν ήταν θετικό ήταν να παντρευτούμε.Αν ήταν αρνητικό ήταν να είχαμε μια πολλά ωραίαν ανάμνηση. Ήταν θετικόν τζι ετσι επαντρευτήκαμεν.
Είμαι αδικαιολόγητος.Ίσως να της εστέρησα μιαν που τες ομορφόττερες στιγμές της ζωης της.Μπορεί να μεν το είπεν ποττε τζιαι ουτε να το πει αμμά νομιζω οτι επληγώθηκεν που εν το έζησεν.Ήταν τέθκοια όμως η κατάσταση που εδικαιολόγησεν τα ούλλα.Που την ώρα που το εσκέφτηκα εν μπορώ να το χωνέψω.Έρκονται στον νουν μου διάφορες κουβέντες που κάμνει με τες φιλενάδες της τζιαι παραπάνω γυρίζει μου....

- Μάντεψε....
- Τι ; ....
- Μάντεψε είπα σου...
- Έκατσε σου ο μπάρμαν ;...
- Οϊ κόρη... εν τζι εν ασhιμος έννεν;..
- Ίντα μπου έγινεν κορη πε μου...
- (ταραταραμ) Έκαμεν μου πρότασην γάμου ο Τζιάκκης...
- Γουαου εν σοβαρομιλας; Που,ποτε,ίνταλως; ....
- Έπιαν με τζι επήαμεν στο Ραντζο για φαϊν.Έθελεν είπεν να πάμεν τζιαι κάπου μόνοι μας. Επαράγγειλεν μπλα μπλα μπλα............. εγονάτησεν κόρη τζι εθώρεν μες τα μαθκια τζι έβκαλεν το δαχτυλίδιν τζιαι έιπεν μου "Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;"..
- Εεεε...
- Εθώρεν μας ούλλος ο κόσμος τζιαι ήταν τζι ενα δαχτυλιδι..πρέπει να ήταν πας τα 600 ευρω.
- Εεεε..
- Ίντα ε κόρη ; Είπα του "Ναι" τζι αγκάλιασεν με τζι εφιλησεν με.Εννε πολλά ρομαντικός ο Τζιάκκης μου;...
- Ναι κορη μανα μου ρε μπράβο

Τζι υστερα η δική μου να σκέφτεται που μέσα της

- Άδε, ως τζι ο χώρκατος ο Τζιάκκης επήρεν την στο Ράντζο τζι εζήτησεν της. Εμενα ;.........

τζιαι να εσhει μέσα της μιαν θλιψη τζι εναν παράπονον.Να το σκεφτεται αραια τζιαι που αλλα να μεν το λαλει.
Μωρο μου ξέρω οτι χρωστώ σου τζι εναν δώρο για το μιαλλύτερο δώρο που μου έκαμες (τον γιον μας) τζι οτι εν σου το έκαμα κόμα λογώ της οικονομικής μας κατάστασης (ευχαριστω για την κατανόηση) αλλα σου υπόσχομαι οτι μόλις έβρουμε λιον τα πόδκια μας εννά αναπληρώσω τζιαι για τα δκυο.Ξέρω οτι εν σηκώννει δικαιολογίες τζιαι ούτε γυρεύκω να έβρω.Δώσ'μου λίον χρόνο τζιαι υπόσχομαι οτι εννα τα καταφέρω.Συγγνώμη για οτι τζι αν επροκάλεσα τζιαι να ξέρεις οτι εν ήταν θελημένο.Εν ευλογία που είμαστεν μαζι τζιαι τούτον φαίνεται στον γιο μας.
Ενα πράμαν να ξέρεις μονο.Εν μπορώ να έβρω λέξεις να σου δώκω να καταλάβεις πόσο σ'αγαπω.

9 σχόλια:

  1. Αγάπη τζαι κατανόηση να υπάρχει φίλε μου τζαι ούλλα διορθώνονται. Εσυγκίνησες με..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγιώ είμαι σίουρη ότι εν σου το κρατά ,Μόλις μπορέσεις να της κάνεις (την πρόταση) και το διαμαντένιο δακτυλίδι γονατιστός.Να είσαστε καλά τζιαι να χαίρεστε το γιούδι σας,το μεγαλύτερο δώρο που ένκνε ο ένας στον άλλον είναι το μωρό σας και η αγάπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνα μου... μα σοβαρομιλάς; Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ειρωνικό το ποστ, μέχρι που διαβασα παρακάτω. Μην ανησυχείς. Κι εμείς με τον ίδιο τρόπο παντρευτήκαμε. Κοινή απόφαση, απλά πράματα, ούτε προτάσεις ούτε κοττώνες ούτε ψεύτικες συγκινήσεις. Οι προτάσεις γάμου με το γονάτισμα και το δαχτυλίδι ΝΑ εν αμερικανιές. Έχω ένα φιλικό ζευγάρι που αποφάσισε και ημερομηνία γάμου, αλλά η πρόταση έγινε εκ των υστέρων, γιατί επέμενε η νύφη... Έχουμε πρόβλημα οι Κυπραίες, νομίζω...

    Κι αγνάντευε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Terra εν ακριβως όπως τα είπες τα πράματα φιλε

    @stalamatia το δαχτυλίδιν έδωκα της το.Εν την χαρά του ναι που εν ενοιωσεν.Ευκαριστούμεν για τες ευχές

    @Ανωνυμος Εν τζιαι θέλω να γονατίσω τζιαι να της ζητήσω,ουτε 'μενα μου αρέσκουν τούτα.Θέλω να την κάμω να νοίωσει τζείνον που ένοιωσα τζι εγω οταν επήραμεν την απόφασην να παντρευτούμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάνα μου ρε.

    εν καλά τζιαι τα τελετουργικά καμιά φορά άμαν επισημοποιούν τα όνειρα μας.

    έσιετε ήδη τόσα σημαντικά, εννα έρτουν και τα ασήμαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άργησα αλλά το είδα! καρδούλλα μου μόνο εσυ μπορείς να με κάνεις να κλαίω απο συγκίνηση και να γελώ ταυτόχρονα. μαβμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γουέλλ, αν εν σωστή η υπόθεσή μου ότι ο πουπανινός εν η γεναίκα σου, τότε να μεν σου εισηγηθώ να της πιάσεις κάτι έστω υποτυπώδες (ένα πλαστικό μονόπετρο που το παναϋρι, ασπούμε, εφόσον εκτός από την οικονομική σας κατάσταση έχετε και χιούμορ) γιατί εννα το θκιαβάσει τζι εννα πει ότι εν που σου είπαμεν εμείς.

    τζιαι richie εν το αγαπημένο μου μηλ στα γκούτις, ευχαριστώ.

    τζιαι λολ, πρέπει να φύω αλλά έκατσα τζιαι ταίζω τα ψάρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ριτσα θενκ γιου για τα ενθαρρυντικα μυνηματα

    @Ανωνυμος μωρο μου τωρα εκοτσhινισα (δκιαβάζουν μας τζι άλλοι!!!)

    @Sike επρεπεν να μου το πέψεις με μειλ,τωρα πρέπει να έβρω κάτι αλλο.Θενκς ε λοτ που ετάισες τα ψαρούθκια.Με τουν την κριση εμείναν νηστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή