9/7/09

Οδηγώ που να μεν οδήγουν!

Έλεος πιον μες τους δρόμους.Εκουράστηκα!Εβαρέθηκα!Εν αντέχω άλλον!Εν έχουμεν υπόθεσην εμείς οι οδηγοί.Εν σεβούμαστεν κανέναν τζιαι τίποτε.Εν μας κόφτει τίποτε. Εν έχουμεν "οδηγικήν" παιδείαν αλλά τούτον εν αντικατοπτρισμός του κοινωνικού μας επιπέδου.Ρε κουμπάρε/κουμέρα μες τον δρόμο που πάεις εν είσαι μόνος σου.Εσhει τζι άλλους γάρους με αυτοκίνητα.Πρόσεχε νάκκον

Περιπτώσεις:

1. Ρε φίλε, είμαι πίσω σου τζιαι πάμεν καμμιάν εξηνταρκαν χιλιόμετρα.Εν γίνεται να τα παλλουκώνεις τζιαι να κλώνεις.Λυπήθου με λίον.Έκαμα μπάνιον το πρωί τζι εν μυρίζουν τα νυσhια μου.Εν πολλά δύσκολον να μου νέψεις οτι "προτίθεσαι" να κλώσεις; Εν γι'αυτόν που εβάλαν πας το αυτοκίνητον σου τα τραφικέιτορ.

2. Ρε φίλε (άλλος τουτος) ,είμαι πίσω σου τζιαι πάμεν καμμιάν εξηνταρκαν χιλιόμετρα. Εν γινεται επείδη αθθυμήθηκες οτι πρέπει να πάρεις έσσο γάλαν να σταμάτας άξιππα μες την μεση του δρόμου στο περίπτερον.Εγώ ο γάρος πίσω σου που εννα πάω;

3. Επειδη το καρο σου εν μερσεντες, μπιεμνταπλουγιου, αουτι, βολβο, σααπ, πορσhε, μπουκαττι τζιαι οποιαδηποτε άλλη μάρκα που έφερες μεταχειρισμένον που την Σιγκαπούρην/Αγγλίαν/Κουρδισταν εν σημαίνει οτι έσhεις παραπάνω δικαιώματα που το χοντα μου.Ένας δρόμος ένει τζι εν τζιαι για τους δκυό μας

4. Η λωρίδα η κοτσhινη κοντα στο νοσοκομείο εννεν για να προσπερνας ρε κουμπαρε,εν για να ρέσσουν τα ασθενοφόρα.

5. Τα φώτα τροχαίας που εσhει μες τους δρόμους έννεν τα φανάρκα της φορμουλας ενα στο Μονακο.Εν σημαίνει οτι μόλις σβήσει το κότσhινο πρέπει να ξεκινήσω γι'αυτον παρέτα να παίζεις πουρούν.Εννεν τούτος ο σκοπός της.

6. Μεν μου αφτένεις τα ψηλά σου μες το χάιγουεϊ για να προσπεράσεις άμμαν θωρείς ότι εσhει κίνησην (ακινησίαν) .Εν αυτοκίνητον που κρατώ τζι όι αροπλάνον.Εν πετά,που θέλεις να πάω;

7. Μεν κολλάς πας τον κώλον μου ρε κουμπάρε. Εκατάλαβατο,βουράς παραπάνω που μένα. Πρέπει να με κουντήσεις; Μπορει να είμαι οπως τες περιπτώσεις 1 τζιαι 2 τζιαι θα τραβάς τα μαλλία σου μετα.

8. Άφηκα σε ρε φίλε τζι έβκηκες που το καντούνιν δείξε μου ότι το εκτίμησες.Μεν με κάμνεις να νομίζω οτι είχα τζιαι υποχρέωσην.Είπαμεν περίπτωση 3.

9. Οκ ρε φίλε βιάζεσαι εκαταλάβαμεν το.Εγώ γιατί πρέπει να αγχώνουμαι.Προσπέρνα τζιαμε που μπόρεις. Γιατί πρέπει να κάμω εγω τρίτην λωρίδαν για να ρέξεις. Εν ωσπου να μου γυρίσει τζιαι να μεν ταράσσω τζιαι να μεν ελαττώνω τζιαι να δούμεν τι εννα γίνει.

10. Μπορει τούτη η περίπτωση να μεν εσhει σχέση με τον δρόμο αλλά εν μπορώ να το θωρώ. Εβαλες ρε κουμπάρε τα κοπελλουθκια στο αυτοκίνητο.Άψες τζιαι το εαρκοντίσhιον. Εβάωσες τζιαι τα παράθυρα.Ο καπνος του πούρου/τσιάρου/πιππας σου που νομίζεις οτι παει ρε κουμπαρε.Πίννουν τον ούλλον τα κοπελλουθκια σου τζιαι ύστερα ξαναπίννουν τον φιλτραρισμένον που το εαρκοντισhιον.Λυπήθου τα.

11. (ιδια με το 10) .Στην γη έχουμεν τούτην την μαυρογέρημη την βαρύτητα.Άμαν το κοπελλούι σου κάθεται μπροστά ή οπουδήποτε αλλόυ εκτός που το καρεκλουίν του σε φάση ανάγκης εν θελω να σκέφτουμαι που μπορεί να βρεθεί.Λυπήθου το.

12. Ρε φιλε μου καλε που κάμνεις ντελιβερι με την μοτορου.Καλα εσενα εν σε κόφτει αν πάεις πακετο,εγω γιατι να το έχω βάρος στην συνειδηση μου; Τζιαι μετα διερωτάστε γιατι εν σας προσέχουν οι οδηγοί. Αφου εσείς εν σέβεστε τον εαυτό σας γιατί να σας σέβουμαι εγώ. Αντι να οδηγατε νάκκον ήρεμα αφου μιαν σηκώνετε, κάμνετε σαννα τζιαι ο δρόμος ούλλος εν των ντελιβεράων!

13. μπαϊ ρίτσα . Γιου φορεϊνερ, φάιντ δε ραιτ βιου οφ γιουαρ μαππ.Εν πολλα δύσκολο να μπαινοβκαίνεις μες τον δρόμο τζι ακόμα πιο δύσκολο για μένα που είμαι δίπλα σου.

14. μπαι spourgitis/Leni . Ρε κουμπαρε μάθε επιτέλους ποιαν λωρίδα να κρατεις μες το ραουνταπαουτ για να πάεις τζιαμε που θέλεις τζιαι μεν φοάσαι, εννα τα παλλουκώσω που εννα σου καπνίσει να μπηχτείς μπροστά μου.

15. μπαι Terra. Αμαν θωρείς ούλλους τους άλλους να παν ανάποδα μεν φοηθεις καθόλου. Βάλε πισινη τζι εβκα που την πρώτην έξοδο.Εννα κάμεις ότι κάμνει τζι ο Τρανσπορτερ ή το Φαστ εντ δε φουριους σε ούλλα τους τα εργα, να σου πω όμως οτι τζιαμε εν επαγγελματίες τζι ούλλα εν εφε.

16. μπαι Ktino. Αμαν οδηγας τζιαι μιλας στο μοπαίλ (γουιθαουτ χαντσφρι ατ λιστ) καπου εννα χασεις το παιχνιδι.Για στην κουβενταν που καμνεις εννα δωκεις σημασια, για στον δρομο.Εν γινεται τζιαι τα δκυο.Ελπιζω τζεινον που εννα χασεις ναν η κουβεντα γιατι ειμαι κριμα τζιε εγω που ειμαι πισω/διπλα/μπροστα/στο αντιθετον ρευμαν/στην βεραντα/στο ποδηλατο τζιαι γενικα σε αχτιναν που μπορει να παθω ζημιαν.

Ούλλος ο κόσμος πάει τζιαι θωρεί αυτοκίνητα πολυτελείας τζιαι γενικά της αρεσκείας του για να γοράσει,εγώ άρκεψα τζιαι θωρώ τανκς.Μιτσία,μεάλα,με πολυβόλο,με κανονι κ.α. Όπου θωρώ πελλαρα εννα ρέσσω πουπάνω τους ειδεμή εννά τους πυροβολώ να πνάσω.

Υ.Γ. Αν άηκα τίποτε πίσω συμπληρώστε.

8 σχόλια:

  1. τουρίστες με τα ζετ.

    εντάξει, προσπαθώ να κατανοήσω αλλά έτζιαι να με σκοτώσεις τζιόλας γιατί θέλεις απότομα να ξαναμπείς στη λωρίδα μου μετά που σε άφησα να φκεις επειδή αντιλήφθηκες ότι εβάστας τον χάρτη ανάποδα

    τσ τσ τσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάθε να συμπεριφέρεσε πάνω στα ραουν απάουτ, δεν μπαίνεις απο όπου θέλεις για να βγείς απο όπου σου καπνίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λένε οι τιμές των τανκς? αν συμφέρουν θα πάρω κι εγώ. θα το φέρεις απο Ιρακ? φαντάζομαι έχει μεταχειρισμένα σε καλύτερες τιμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ριτσα μπραβο εν το εσκεφτηκα τουτον

    @spourgitis εννα μας κάμουν τζιαι καλύττερην τιμήν που εννα πίαμεν δκυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [πραγματική ιστορία]

    (εγώ)*Πιιιιιπιπιιιιιιιιιιιιιιπιιπιπιιιιιιι..*

    ΠΟΥ ΠΑΕΙΣ ΡΑΑΑΑΑΑ!!?!? ΕΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΖΕΙΝΟ!!! ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΆΛΙΣΤΑ!!! ΣΤΡΑΦΟΥ ΠΙΣΩΩΩΩ!!!!!!

    *βάλλει πισινή*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά σωστά ούλλα!!

    Επίσης, άμα με θωρείς μες στο ράουνταπάου μεν μπήεσαι, εν πολλά πιθανό να σου την κάτσω.

    Άμα μου την διάς πουπίσω, στοιχειώδης κίνηση είναι να κατεβείς να τσεκκάρεις τη ζημιά, τζαι όι να πέμπεις τους παρέες σου.

    @Τερρα, χαχ αλληθώρισα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ++++ ράνταπαουυυυυττττ +++++ ουυυυυυυ σιξ σιξ σιξ ++++++++ ουυυυυυυυυ αντικράιστ ++++++++++ ράνταπαουτ ισ σέητταν ++++++++++ ντεθ του ράνταπάουτς +++++

    πολλά on-turning η ιδέα με το τανκ. Ισιώνεις τζιαι ρέσσεις. I'm suddenly very horny.

    :Z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Sike μονον εσένα εμπόρεν να ερεθίσει τούτον χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή