13/7/09

Γάμοι,βαφτισια,γενέθλια κ.α. έξοδα.

Εν ωραιον πραμαν να σε καλλιει ο άλλος στην χαραν του.Σhίερεσαι τζιαι σου μαζί του. Πόσο μάλλον ναν φίλος σου για συγγενής καλος που έσhετε πολλα καλες σχέσεις. Η ανιψια σου να λάμπει όπως την πουλια τζιαι τον αυγερινο μαζι, που στέκει στην εκκλησhιαν δίπλα που τον (επιτέλους) καλον της. Ο φιλος σου,το "αρφουιν" σου,ο κολλητος να καμαρώνει που βαφτιζεται η κοράσα του τζιαι να άρκεψεν που τα τωρα να καταστρώνει σχέδια ίνταλως εννα την προστατευσει που τους "κακους" αρσενικούς (άσχετο αν κάποτε ήταν τζιαι τούτος ένας). Το κοπελλουιν του γείτου να καμαρώνει τζιαι να ποζάρει μπροστα που την τουρτα (σπάιτερμαν/ακτιον μαν/μπαρμπι/μπαρνι τζι οτι άλλον ανακάλυψαν τωρα τα ζαχαροπλαστεια) τζι ο γιος μου δίπλα του να καρτερα να πουν το χάππι πέρτεϊ για να κάμει φφφφφφφου (μάνα μου ρε!) τζι υστερα να φωνάζει να τα σβήσει τζιαι τζεινος γιατι την πρώτην φοράν εν τον αφήκαν.
Εν πολλά ωραία τούτα ούλλα έννεν ; Ρώτα όμως τζιαι την πούγκα μου.Ακόμα κλαίει τζι ο μήνας εν ετέλειωσεν. Επήαμεν ως τωρα σε τρεις γάμους (στον τέταρτον επέψαμεν φακελλούιν), δκυο βαφτίσια τζιαι δκυο γενέθλια τζι εχάσαμεν τζι εννα αλλά επήαμεν την επομένην τζι εδώκαμεν το δώρον μας.Τωρά που το σκέφτουμαι καλλύττερα, ενν' αρκέψω τζι εγω να κλαίω να της κάμνω συμπαράσταση.Έχουμεν αλλο δκύο γάμους κόμα τζι εξίασα να πω οτι επέψαμεν τζιαι δκύο στρατιώτες.Έχουμεν τζιαι κλαίμεν, 13 περιστατικά βάναυσης κακοποίησης (ή αν θέλετε καλλύττερα -βιασμον-) της πούγκας μου.Εντάξει εν τζιαι ήταν παρθένα αλλά οϊ τζιαι κοινή (η λογοκρίσια έλειπεν που τούντο μπλόκ)
Μέσα σε τούτα ούλλα εννά πρέπει να πάμεν τζιαι διακοπές καμμίαν δεκαρκάν μέρες.Μπαϊ δε γούεϊ βάλτε τζιαι τες πεζίνες μέσα γιατι ο ένας γάμος ήταν Πάφον,ο άλλος στο Τρόοδος,τα βαφτίσhια Λεμεσον τζι έχουμεν αλλοναν γάμον Λεμεσον τζιαι τον έναν τον φαντάρον σε πολυ ορεινην περιοχήν.Εν θέλω να φκάλω την σούμα γιατι τότε εννα καταλάβω ότι τελίκα τα ριάλλια εν κανούν.Αλλά πε μου, καταλάβεις εν καταλάβεις πάλε τα ριάλλια εν κανούν.
Αποφάσισα να μεν φορω πκιον σώβρακο να μεν τους δυσκολεύκω τζιαι να κρατώ τζιαι στο σhιεριν μου ανοιχτον το ποτσούιν με την βαζελίνη......Άτε τζιαι περαστικά μας!

1 σχόλιο:

  1. Δε το σαν επένδυση για τα δικά σου κοπελλούθκια..
    Τζαι μεν ξιάσεις να κρατείς λίστα με το πόσα έδοκες του κάθενου..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή